Портал українця

Сторінка. Вебсайт: http://www.vox.com.ua/
2010-05-19 04:56

Портал українця

Портал не має комерційної мети і не спонсорується жодним чином. Все, що існує у просторі домену vox.com.ua, - це своєрідна творчість близьких за духом людей, які вміють робити веб-сторінки та мають, що сказати українській громаді. Ми незаангажовані у політичному сенсі, єдине, що нас надихає - це світле майбутнє України.
Наш внесок у здійснення цієї мрії полягає у наступному:
- правдива та актуальна інформація про Україну та українців;
- популяризація веб-ресурсів (а тим самим і мас-медіа та громадських організацій, що стоять за цими http), які сприяють становленню національної ідеології, усвідомленню національної приналежності; відроджують культуру, традиції, мову; відновлюють історичну справедливість; зміцнюють авторитет держави у світі, тощо
- розміщення на наших сторінках цікавої та корисної інформації (в контексті вищенаведеного), яка зможе прислужитися нашим відвідувачам.
Якусь частину матеріалів на нашому сайті складає, так би мовити, "попса", але це - саме те, що нам допомагає ставати на ноги без залучення додаткових ресурсів. Маємо на меті максимально наближувати зміст до ідеології порталу.
Взагалі
Сайт не створювався на основі готового "движка", його не придбано у веб-студії. Він не живе своїм власним життям, а змінюється разом із нами. Практично щодня ми додаємо інформацію на сайт та правимо html-код. Так назва сайту - Vox (лат., голос) - здобула новий зміст вже після помаранчевих подій в Україні.
Нами задекларована певна кількість розділів, які з'являються на сайті в міру потреби. Наповнення їх відбувається, в тому числі, завдяки допомозі наших відвідувачів. Така собі своєрідна "Вікіпедія".
Ми позиціонуємо даний веб-ресурс, як портал. Основу його складають каталог інтернет-ресурсів та розділ публікацій. Покладаючись на ваш смак, із радістю додамо ваше посилання або статтю. Крім того з'являються нові служби та розділи, які можна відвідати за допомогою меню, або форми швидкого переходу.
Таким чином сайт є місцем зустрічі наших друзів та однодумців. І тому ми будемо дуже раді, якщо його формат та наповнення і вам до вподоби. Це може означати що ви:
а) наш друг;
б) ви ним станете невдовзі.
5

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.