вКарпати

Сторінка. Вебсайт: http://vkarpaty.org.ua/
2010-10-10 14:41

вКарпати

Все про карпати, відпочинок, туризм, інформація в допомогу туристам, цікаві статті, відео, фото, корисна інформація по розділах, навігація, виживаня, добування вогню, води, орієнтування в горах, форум, різні поради, погода, веб-камери, флора та фауна карпат, клімат, ріки та озера, тематичний форум, мапи, нормативно правова база, веб-портал vKarpaty, який присвячений українським Карпатам.
Ми маємо на меті розповісти про Карпати не тільки жителям даного регіону, а й усім українцям, та гостям з інших країн. Карпати є мальновничим куточком України, багато туристів з різних країн світу відвідують їх. Багато є в Карпатах ще такого, чого незнають навіть місцеві жителі, загадкові печери чи глибоки озера, стрімкі потоки гірських річок чи цікаві рідкісні тварини які тут мешкають.
В Карпатах чудово поєднується природа з місцевим колоритом. Тут ми можемо спостерігати за гармонійним поєднанням людини з природою. Людина віками пристосовувалася жити в даному регіоні, робила вона це все без шкоди самій природі і зуміла знею поєднатися в одне ціле. Тому за всесвітньої екологічної кризи, багато людей зтікаютьяс потоком у всі пори року до Карпат, яких ще не доторкнулася цивілізація та різні екологічні проблеми.
2

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.