2010-06-21 20:52

Екологічна технологія збереження тепла системою Айсінін

Icynene (Айсінін) - матеріал, що створений з використанням останніх технологій в галузі будівництва. Його виробництво проходить в Канаді, а сам матеріал широко використовується у світі при будівництві екологічних та енергозберігаючих будинків.
Icynene (Айсінін) - це система утеплення , розроблена з урахуванням найжорсткіших вимог до екологічної безпеки та збереження довкілля. Icynene (Айсінін) являє собою пінний утеплювач, що наноситься шляхом розпилення безпосередньо на поверхню, та після цього збільшується орієнтовно у 100 разів, створюючи шар кремового кольору, заповнюючи усі шпарини, тріщини, порожнини. Такий спосіб нанесення дозволяє системі Icynene (Айсінін) повністю припинити рух повітря між внутрішніми приміщеннями будинку і зовнішнім середовищем.
Утепліть Ваш будинок Айсініном!
Це дозволить Вам скоротити витрати на опалення та охолодження, поліпшити комфортність будинку та його зовнішній вигляд, покращити звукоізоляцію. За словами наших приватних клієнтів, утеплення будівлі системою Icynene (Айсінін) дало можливість як мінімум утричі менше сплачувати за спожитий природний газ! Особливо актуальною наша пропозиція є в період мало не щоденного зростання цін на теплоносії. Власники та орендарі офісних будівель та складських приміщень відзначають ще більш вражаючі результати утеплення піною Icynene (Айсінін). За рахунок теплопродукції працюючих людей та офісної техніки витрати на підтримання теплового комфорту зменшуються більше ніж в п’ять разів.
 
 
6

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.