Дух волі

Сторінка. Вебсайт: http://www.duhvoli.com.ua/
2010-06-22 12:15

Дух волі

Дух волі. Суспільно-політичне інтернет-видання. Завантаження історичних карт “Голодомор – геноцид українців”, "Українська Повстанська армія" , Плакати: "9 травня - імперський міф Москви", Карта-схема "Пам’ятники Тарасові Шевченку в Україні та за кордоном", Туристична карта-путівник "Українські місця в Польщі", Поштівка 95 років перемоги над москалями, Книга "Москалі - не "рускіє" і не слов'яни", Поштівка до Дня відновлення Української Держави, Поштівка до 350-річчя перемоги українського війська під Конотопом Новини Статті.
Основною метою сайту є сприяння гуртуванню розпорошених патріотично налаштованих українців у консолідовану національну потугу, здатну, нарешті, навести лад у власному домі та вибудувати дійсно незалежну Українську Державу зі свідомим і патріотичним народом та чесними і високоморальними провідниками.
До кожного інформативного подання відвідувач сайту може за бажанням залишити свій коментар. Також, попередньо зареєструвавшись, можна запропонувати тему для обговорення чи взяти участь у форумі за провідними напрямками нашого життя.
Усіх небайдужих закликаємо до співпраці на користь спільній справі. Чекаємо на контакти, пропозиції, цікаві матеріали. Кожен може стати співавтором інтернет-видання.
Гуртуймося, українці! Майбутнє України залежить від спільної сили наших помислів та міці наших рук.
4

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.