2010-06-07 18:26

Банк «Руский Стандарт»

Банк «Русский Стандарт» — один із провідних універсальних банків для приватних осіб на ринку Росії, який першим вивів на ринок Росії послугу споживче кредитування в місцях продажу товарів - магазинах побутової техніки та електроніки. Заснований в 1993 році, Банк і зараз знаходиться серед лідерів банківського ринку Росії, № 1 за кількістю виданих банківських карт, входить до числа 1000 найбільших фінансових інститутів світу. Банк сформував базу з 23 мільйонів клієнтів - приватних осіб, видав кредитів на понад 30 млрд. дол., його регіональна мережа складає понад 2500 банкоматів та 400 відділень і операційних офісів.
ПАТ «Банк Руский Стандарт» в Україні засновано в 2006 році. Основним акціонером Банку є ЗАТ «Банк Русский Стандарт». Про стійкі позиції банку на ринку і наміри розвиватися свідчать:
Стабільна підтримка акціонерів, забезпечення надійної ліквідності Банку.
Збільшення капіталу в 2009 році, що свідчить про підтримку акціонерів планів по довгостроковому розвитку банку в Україні.
Встановлення у 2009 році партнерства з компанією «Фокстрот» за напрямком «споживче кредитування» - найбільшою в Україні роздрібною мережею магазинів побутової техніки і електроніки, безумовним лідером ринку.
Встановлення партнерства з компанією «Євронет», яка володіє найбільшою в Європі незалежною мережею банкоматів, а також з банком «Хрещатик». Таким чином, клієнти Банку можуть знімати готівку в приблизно 400 банкоматах по всій території України.
ПАТ «Банк Руский Стандарт» — універсальний банк для фізичних осіб, банк для всіх, в якому кожен знайде зручний, легкий, простий і доступний набір інструментів для здійснення щоденних банківських операцій за хорошу ціну. Ви можете отримати кредит, розмістити депозит, отримати зручний інструментарій для здійснення платежів та переказів, застрахувати своє здоров'я та майно.
7

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.